iLaw

SERVICIILE NOASTRE

SERVICII JURIDICE INTEGRATE

DREPT CIVIL

Oferim reprezentare în instanță și față de autorități, precum și redactare, verificare și negociere a contractelor, inclusiv gestionarea problemelor legate de succesiuni.

DREPT ADMINISTRATIV

Consultanță și reprezentare juridică în domeniul administrativ: redactare cereri și plângeri, reprezentare în instanță și în fața instituțiilor publice și a sindicatelor etc.

DREPT FISCAL

Asistență și reprezentare juridică în domeniul fiscal: consultanță și reprezentare permanentă în fața autorităților fiscale, consiliere privind TVA, taxe și impozite.

VIZE SI PERMISE

Oferim servicii complete pentru obținerea și gestionarea vizelor și permiselor, inclusiv recuperarea taxei auto, obținerea diverselor tipuri de vize și reprezentare în fața autorităților.

OBTINERE CETATENIE

Asigurăm consultanță juridică și gestionarea completă a procesului de obținere a cetățeniei, inclusiv depunerea dosarului și reprezentarea în fața autorităților pentru accelerarea procedurii.

DREPTUL FAMILIEI

Asigurăm consultanță juridică și reprezentare în procesele de drept familial, inclusiv divorț, partaj, stabilirea pensiei de întreținere, custodie și vizitare a copiilor minori.

DREPTUL MUNCII

Oferim asistență juridică și reprezentare în probleme legate de dreptul muncii, asigurându-ne că drepturile dumneavoastră sunt protejate în fața angajatorilor și în instanță.

DREPTUL SOCIETAR

Servicii complete în dreptul societar: consultanță juridică, redactare și atestare contracte, asistență la negocieri, recuperare debite, reprezentare în diverse proceduri și operațiuni la Oficiul Registrului Comerțului.

ASOCIATII, FUNDATII, SINDICATE

Asistență juridică completă pentru asociații, fundații și sindicate, inclusiv înființare, consultanță și reprezentare în instanță.

INSOLVENTA SI REORGANIZARE

Servicii specializate pentru insolvență și reorganizare, incluzând redactarea de cereri, contestații și reprezentare în instanță și în fața adunărilor creditorilor.

DREPTUL URBANISMULUI

Oferim consultanță juridică și asistență în probleme legate de dreptul urbanismului, inclusiv înțelegerea și aplicarea regulilor și reglementărilor privind planificarea și dezvoltarea urbană etc.

MATERIE IMOBILIARA

Verificăm și recuperăm sume de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, oferim asistență în litigii imobiliare, operațiuni de intabulare a drepturilor reale și obținerea autorizațiilor de construcție.

CLAUZE ABUZIVE BANCI

Asigurăm clienților noștri asistență juridică completă în demersul lor de contestare a clauzelor abuzive din contractele de credit, garantând respectarea drepturilor lor și obținerea unei soluții corecte și echitabile.