iLaw

DREPTUL FAMILIEI​

    La iLaw Office, înțelegem că problemele legate de familia dumneavoastră pot fi delicate și complexe. De aceea, ne propunem să vă oferim soluții juridice personalizate și eficiente pentru toate aspectele legate de Dreptul Familiei.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de situații și probleme specifice domeniului familial. Oferim consultanță juridică detaliată și clară, precum și asistență în redactarea actelor necesare pentru soluționarea diferitelor probleme. Echipa noastră de experți în Dreptul Familiei vă stă la dispoziție pentru a vă ghida și reprezenta în fața instanțelor de judecată în diverse procese, inclusiv:

  • Consultanta juridica;
  • Redactare actiuni;
  • Asistenta juridica si reprezentare in procese de: divort,partaj,pensie de intretinere, incredintare spre crestere si educare a copiilor minori, stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia,stabilire program de vizitare minor.

    Indiferent de natura problemelor pe care le întâmpinați, suntem aici pentru a vă oferi suportul și expertiza necesară pentru a obține rezultatele dorite într-un mod eficient și profesionist.

blog

ARTICOLE JURIDICE