iLaw

Dreptul Urbanismului

    Cu o vastă experiență în domeniul dreptul urbanismului, suntem aici pentru a vă oferi consultanță specializată și asistență juridică în fiecare etapă a proiectelor și inițiativelor dumneavoastră urbane. La iLaw Office, înțelegem că fiecare proiect are nevoi și cerințe specifice. De aceea, ne angajăm să oferim soluții juridice adaptate și personalizate pentru clienții noștri.

    Suntem aici pentru a vă oferi ghidaj și asistență în toate aspectele legale, legate de planificarea și dezvoltarea urbană. Fie că este vorba despre obținerea de autorizații și avize, rezolvarea litigiilor sau interpretarea legislației, suntem dedicați să vă sprijinim în realizarea obiectivelor dumneavoastră.

    La iLaw Office, punem accent pe înțelegerea profundă a nevoilor și obiectivelor clienților noștri. Fiecare proiect este unic, iar abordarea noastră este adaptată în funcție de specificul acestuia. Astfel, vă putem oferi soluții juridice eficiente și strategii personalizate pentru a maximiza succesul proiectelor dumneavoastră.

    Indiferent dacă sunteți dezvoltator imobiliar, autoritate locală sau proprietar de terenuri, vă stăm la dispoziție cu expertiza noastră în domeniul dreptului urbanismului. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă transformați viziunea urbanistică în realitate și să vă protejăm interesele în fața complexităților legislative.

Cu ce te putem ajuta?

  • Gestionarea actelor administrative cu caracter normativ în domeniul urbanismului, inclusiv:
  1. Hotărârile de consiliu
  2. Planurile urbanistice generale
  3. Planurile urbanistice zonale
  4. Planurile urbanistice de detali
  • Asistență pentru actele administrative premergătoare emiterii autorizațiilor de construire, certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construire, precum și în procesul de desființare a construcțiilor.
  • Asigurarea asistenței juridice și reprezentării în litigii care vizează:
  1. Anularea hotărârilor de consiliu
  2. Anularea autorizațiilor de construire sau a certificatelor de urbanism

blog

ARTICOLE JURIDICE