iLaw

VIZE ȘI PERMISE​

    iLaw Office este un partener de încredere pentru soluții juridice în materie de vize și permise, oferind asistență specializată pentru clienții noștri în toate aspectele legate de acestea. Cu o echipă de specialiști juridici experimentați și dedicați, suntem aici pentru a vă oferi îndrumare și sprijin pe tot parcursul procesului.

    Indiferent dacă sunteți în căutarea recuperării taxelor auto, a obținerii și prelungirii vizei de lungă ședere sau a stabilirii domiciliului în România, echipa noastră este pregătită să vă ofere soluții juridice personalizate și eficiente. Fie că călătoriți în scop turistic, căutați oportunități de muncă sau doriți să vă stabiliți rezidența în țară, vă stăm la dispoziție cu expertiză și profesionalism.

    La iLaw Office, înțelegem complexitatea și sensibilitatea proceselor legate de vize și permise. Ne angajăm să vă oferim asistență de calitate superioară și să vă facilităm parcursul prin birocrație și legi pentru a vă asigura că vă puteți atinge obiectivele legate de călătorii sau stabilirea în România. Fiecare client este important pentru noi, iar misiunea noastră este să vă oferim o experiență juridică fără griji și rezultate pozitive.

    Contactați astăzi iLaw Office pentru a discuta despre nevoile dvs. în materie de vize și permise și pentru a afla cum vă putem ajuta să navigați cu succes prin acest proces. 

Cu ce te putem ajuta?

 • Recuperam taxa auto de prima inmatriculare:
  Persoanele fizice sau juridice care au platit taxa speciala de prima inmatriculare sau taxa de poluare pentru autovehicule, pot solicita restituirea acestei taxe, care este nelegala deoarece contravine prevederilor Tratatului Uniunii Europene, precum si Consitutiei Romaniei.
 • Viza de lunga sedere pentru angajare in munca.
  – Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari.
 • Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale.
  Acest tip de viza se acorda, pe baza avizului Agentiei Romane pentru Investitii Straine, strainilor care sunt sau urmeaza sa devina actionari ori asociati ai unor societati comerciale, cu atributii de conducere si administrare a acestora.
 • Viza de lunga sedere pentru alte scopuri.
  Viza de lunga sedere pentru alte scopuri se acorda, la cerere, de catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei din tara in care acestia isi au resedinta sau domiciliul, urmatoarelor categorii de straini:
  – Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetatenilor romani
 • Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei
  – Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei poate fi acordata strainilor titulari ai unui drept de sedere temporara sau permanenta, precum si refugiatii recunoscuti de catre statul roman.
 • Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei
  –  Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei poate fi acordata strainilor titulari ai unui drept de sedere temporara sau permanenta, precum si refugiatii recunoscuti de catre statul roman.
 • Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati profesionale
  – Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati profesionale in mod individual se acorda strainilor care urmeaza sa desfasoare aceste activitati in conformitate cu legile speciale care reglementeaza conditiile de exercitare a profesiilor respective.
 • Viza de lunga sedere pentru studii
  – Viza de lunga sedere pentru studii poate fi acordata strainilor, la cerere, in limita locurilor stabilite potrivit legii de catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei din tara in care acestia isi au resedinta sau domiciliul.
 • Viza de lunga sedere pentru activitati umanitare sau religioase
  – Viza de lunga sedere pentru activitati umanitare sau religioase se acorda strainilor, la cerere, de catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei din tara in care acestia isi au resedinta sau domiciliul.
 • Obtinerea autorizatiei de munca in vederea angajarii cetatenilor romani de catre societati comerciale cu sediul in Romania;
 • Reprezentare in fata Oficiului Roman pentru Imigrari pentru obtinerea sau prelungirea oricaror tipuri de vize;
 • Prelungirea dreptului de sedere;
 • Stabilirea domiciliului in Romania.

blog

ARTICOLE JURIDICE